iPhone app Bijzonder Welkom

Bijzonder Welkom heeft een nieuwe, gratis app voor de iPhone gelanceerd. De app bevat meer dan 600 adressen van bedrijven verspreid over Nederland die – deels – worden gerund door mensen met een beperking.

Altijd up-to-date
Zoekt u een specifieke locatie, dan kunt u met deze app zoeken op provincie, stad en op categorie. De app is altijd actueel doordat de app de locatie waar u zich bevindt, combineert met de inhoud van de website www.bijzonderwelkom.nl. En heeft u een leuk adresje gevonden? Met één druk op de knop kunt u bellen, een routebeschrijving opvragen en/of een locatie aanbevelen aan uw vrienden.

Downloaden
Snel de gratis app downloaden? Kijk op www.bijzonderwelkom.nl.

Over Bijzonder Welkom
Bijzonder Welkom is een project van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Het project is in 2009 gestart met de lancering van de website Bijzonder Welkom, in juni 2010 verscheen een handzame gids en nu is er dus een Bijzonder Welkom-app gelanceerd. De app is aangeboden door Elements Interactive Mobile BV en UNITiD.

Actie: Boek ‘Bijzonder Welkom in héél Nederland’
Bent u op zoek naar een verrassend (relatie)cadeau? Dan maakt u met de unieke gids Bijzonder Welkom in héél Nederland een goede keuze. Deze handzame gids bevat meer dan 600 bijzondere adressen (horeca, kunst, winkels, boerderijen, vrije tijd en dienstverlening) die zeker een bezoekje waard zijn. Een leuk geschenk om inspiratie op te doen voor een uitje. Maar ook om uit te delen aan relaties.

U kunt het boek Bijzonder Welkom in héél Nederland bestellen op de website www.bijzonderwelkom.nl. Actie! Normale prijs € 14,95, nu € 5,- (excl. bestelkosten).

Bron: www.talant.nl


Geef uw reactie

You must be logged in to post a comment.