Goed bezig! GGz jongeren over opleiding en werk

Goed bezig! is een boek voor hulpverleners in de GGz. In dit boek vertellen jongeren waar ze echt mee geholpen zijn in de GGz-hulpverlening. Het boek bevat veertien verhalen van jongeren met ernstige psychische problemen. Daardoor is het soms goed mis met ze. Ze zijn in crisis, moeten opgenomen worden, hebben therapie nodig. Maar de jongeren hebben ook talenten, ambities en wensen op het gebied van opleiding en werk. Ze hebben nog een heel leven voor zich en willen leren, studeren, zich ontwikkelen. Ze willen net als iedereen leuk werk, een inkomen. Ze willen deelnemen aan de samenleving.

Interviews, tekst en redactie: Annemarie Kolenberg, LPGGz
Projectleiding: Margriet Paalvast, LPGGz
Eindredactie: Adrianne Dercksen, Fonds Psychische Gezondheid
Productiebegeleiding: Willemijn Schouten, Fonds Psychische Gezondheid

Download de Pdf van Goed bezig! GGz jongeren over opleiding en werk (groot bestand, 2,55 mb) Goed Bezig! GGz jongeren over opleiding en werk

Bron Phrenos. Website: www.phrenos.nl

   1. drigreexy zegt:

    Bedankt voor een interessante blog

Geef uw reactie

You must be logged in to post a comment.